Ventilatie in uw woning tegen allergieën

Allergie - Alarm?

13 procent van de belgen zijn allergisch aan berkenpollen , de meest kritische periode van maart tot begin mei , dan is het de beurt aan de graspollen of hooikoorts , dit houdt aan tot in augustus , daarna spelen de wilde grassen en kruiden tot met de winter , in de winterperiode begint de hazelaar en de els reeds te bloeien in februari of vroeger , hou er rekening mee dat er op het platteland drie tot vijf keer meer stuifmeel in de lucht zit als in de stad , ook rond autowegen is er opmerkelijk meer stuifmeel in de lucht .

Raadpleeg regelmatig de website www.airallergy.be om op de hoogte te blijven van de concentraties in de lucht.

Ventilatie in uw woning- allergie - Alarm
Ventilatie - Sonair A+ met pollenfilter

Wat kun je doen om je zo goed mogelijk te beschermen tegen deze vervelende allergieën in je woning?

Hou vensters dicht en ventileer je woning met een ventilatiesysteem dat pollen en fijnstof wegfiltert zoals de Sonair a + met pollenfilter en fijnstoffilter. Dit ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de buiten en binnenlucht constant gezuiverd word van pollen en fijnstof. Het systeem word discreet en vakkundig geplaatst en is bovendien geruisloos en zeer gemakkelijk te bedienen.

Op deze manier hou je de allergenen onder controle. Ook huisstof en andere stoffen, die in je huis rondzweven, worden weggefilterd. Dit geeft je een opmerkelijk betere luchtkwaliteit in je woning.

Waar kunnen de ventilatiesystemen geplaatst worden?

Onze ventilatiesystemen kunnen in elke ruimte in uw woning geplaatst worden. Van slaapkamer tot woonkamer. 

Ook voor condensproblemen in badkamers, koudebruggen of vochtige kelders kan u gebruik maken van deze systemen. Men mag niet vergeten dat allergieën vaak veroorzaakt worden door schimmels, die zich graag huizen in vochtige, donkere en onverluchte plaatsen in uw woning.

Waar kunnen de ventilatiesystemen geplaatst worden
Wat kan ik nog doen tegen allergieën

Wat kan ik nog doen tegen allergieën?

Naast de grote meerwaarde dat onze apparaten hebben, kan je zelf ook nog enkele kleine maatregelen nemen om je optimaal te beschermen:

  • 's Avonds je haar wassen
  • Vaak je handen wassen
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Je kledij niet laten drogen in de buitenlucht

Opgepast, als je in doktersbehandeling bent en medicatie neemt tegen allergieën, zullen onze systemen onder geen beding de medicatie vervangen. Onze ventilatiesystemen zijn bedoeld als hulpmiddel om je woning te ventileren.

WENST U UW WONING OPTIMAAL TE VENTILEREN?

AARZEL NIET EN CONTACTEER ONS